Makaron fusilli ekologiczny LaSelva

Makaron wyrabiany w tradycyjny, włoski sposób

Więcej szczegółów

  • 8018759001096

7,60 zł

Makaron fusilli ekologiczny LaSelva

Tradycyjny, włoski makaron wyrabiany jedynie z pszenicy durum i wody. Najwyższą jakość gwarantuje użycie organicznego składnika. Świderki doskonale łączą się z sosami pomidorowymi i są idealne do zapiekania. 

DANE PRODUKTU:

Producent: LaSelva
Kraj producenta: Włochy
Certyfikat ekologiczny: tak
Składniki: pszenica durum*, woda, *składnik certyfikowany ekologicznie
Wartość odżywcza w 100 g: tłuszcze 1,5 g, w tym kwasy nasycone: 0,38 g, węglowodany 72,1 g, w tym cukry: 4,25 g, białko 11 g, błonnik 2,6 g, sól 1,2 mg
Wartość energetyczna 100 g: 1489 kJ (356 kcal )
Informacje dla alergików: produkt zawiera gluten, nie zawiera laktozy, jaj, drożdży
Opakowanie: 500 g

Czy wiesz, że ....

- fusilli wywodzi się z Kampanii w południowych Włoszech. Podawany jest tam w zapiekankach, sałatkach oraz z ciężkimi, zawiesistymi sosami. 

Wystawiamy faktury VAT i paragony.

Napisz swoją opinię

Makaron fusilli ekologiczny LaSelva

Makaron fusilli ekologiczny LaSelva

Makaron wyrabiany w tradycyjny, włoski sposób

Napisz swoją opinię

30 inne produkty z tej samej kategorii