Makaron semolinowy razowy spaghetti bio Alce Nero

Razowy makaron spaghetti

Więcej szczegółów

  • 8009004100015

7,50 zł

Makaron semolinowy razowy spaghetti bio Alce Nero

Klasyczny makaron spaghetti z razowej mąki semolinowej z pszenicy durum. W takiej wersji zawiera więcej substancji odżywczych i błonnika.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

DANE PRODUKTU:

Producent: Alce Nero
Dystrybutor: Bio Planet S.A.
Kraj producenta: Włochy
Składniki: mąka pełnoziarnista z pszenicy durum*, woda, *certfikowany składnik ekologiczny
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1466 kJ/349 kcal Tłuszcz - 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g Węglowodany - 66 g w tym cukry - 3,2 g Błonnik - 7,7 g Białko - 12 g Sól - 0 g
Opakowanie: 500 g

Czy wiesz, że ....

- pszenica durum jest nazywana mąką makaronową, ponieważ wyrabiane z niej makarony są najsmaczniejsze.

Wystawiamy faktury VAT i paragony.

Napisz swoją opinię

Makaron semolinowy razowy spaghetti bio Alce Nero

Makaron semolinowy razowy spaghetti bio Alce Nero

Razowy makaron spaghetti

Napisz swoją opinię

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

30 inne produkty z tej samej kategorii