Makaron z sorgo i ryżu z burakiem fusilli bezglutenowy bio Pasta Natura

Makaron z sorgo i ryżu z burakiem fusilli bezglutenowy bio Pasta Natura

Więcej szczegółów

  • 8050534148619

11,60 zł

Makaron z sorgo i ryżu z burakiem fusilli bezglutenowy bio Pasta Natura

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 - 6 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

DANE PRODUKTU:

Producent: PASTA NATURA SRL
Składniki: mąka z sorgo* 70 %, mąka z ryżu pełnoziarnista*, burak w proszku* 5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1519 kJ / 359 kcal Tłuszcz: 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 69 g w tym cukry: 3,5 g Błonnik: 6,4 g Białko: 9,5 g Sól: 0 g
Opakowanie: 250 g

Czy wiesz, że ....

- sorgo jest rodzimym zbożem Afryki.

Wystawiamy faktury VAT i paragony.

Napisz swoją opinię

Makaron z sorgo i ryżu z burakiem fusilli bezglutenowy bio Pasta Natura

Makaron z sorgo i ryżu z burakiem fusilli bezglutenowy bio Pasta Natura

Makaron z sorgo i ryżu z burakiem fusilli bezglutenowy bio Pasta Natura

Napisz swoją opinię

30 inne produkty z tej samej kategorii