Makaron ryżowy razowy ze spiruliną fusilli bezglutenowy bio Pasta Natura

Makaron ryżowy razowy ze spiruliną fusilli bezglutenowy bio Pasta Natura

Więcej szczegółów

  • 8050534145816

11,60 zł

Makaron ryżowy razowy ze spiruliną fusilli bezglutenowy bio Pasta Natura

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 7 - 8 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

DANE PRODUKTU:

Producent: PASTA NATURA SRL
Składniki: mąka z ryżu pełnoziarnista*, spirulina* 3 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1572 kJ / 371 kcal Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 75 g w tym cukry: 0,8 g Błonnik: 3,5 g Białko: 9,7 g Sól: 0,09 g
Opakowanie: 250 g

Czy wiesz, że ....

- spirulina jest bardzo bogatym źródłem białka.

Wystawiamy faktury VAT i paragony.

Napisz swoją opinię

Makaron ryżowy razowy ze spiruliną fusilli bezglutenowy bio Pasta Natura

Makaron ryżowy razowy ze spiruliną fusilli bezglutenowy bio Pasta Natura

Makaron ryżowy razowy ze spiruliną fusilli bezglutenowy bio Pasta Natura

Napisz swoją opinię

30 inne produkty z tej samej kategorii