Ocet ryżowy Genmai Su organiczny

Ocet powstający w wyniku fermentacji ryżu - delikatny i niezbyt kwaśny

Więcej szczegółów

20,60 zł

Ocet ryżowy Genmai Su organiczny

Ocet powstający zgodnie z przepisem japońskim. Wytwarzany poprzez fermentację pełnoziarnistego ryżu. 

Genmai Su ma złoty kolor i lekki, orzeźwiający smak. Idealnie nadaje sie do wykorzystania jako dodatek do sałatek, sosów, marynat, warzyw konserwowych oraz ryb. W smaku mniej kwaśny niż klasyczny ocet. 

DANE PRODUKTU:

Producent: Lima 
Kraj producenta: Belgia
Kraj pochodzenia składników: Japonia
Certyfikat ekologiczny: tak
Składniki: ocet ryżowy (woda, ryż) - certyfikowane składniki ekologiczne
Dla kogo: produkt wegetariański
Opakowanie: 250 ml
Symbol: 5411788040129 


PRZEPIS NA SOS Z OCTEM RYŻOWYM:

Kilka kropel octu Genmai Su połączyć z oliwą z oliwek. Sos idealny do sałatek.

Czy wiesz, że ....

- dodatek genmai su pomaga przedłużyć świeżość warzyw.

Wystawiamy faktury VAT i paragony.

Napisz swoją opinię

Ocet ryżowy Genmai Su organiczny

Ocet ryżowy Genmai Su organiczny

Ocet powstający w wyniku fermentacji ryżu - delikatny i niezbyt kwaśny

Napisz swoją opinię

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

30 inne produkty z tej samej kategorii

Poprzedni Następna