Ciastka powstające z mąki orkiszowej. Smak wzbogacono dodatkiem powidła.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. DANE PRODUKTU:
Producent: Zakład Przetwórczo Handlowy Baszpol sp. z o.o. Składniki: mąka orkiszowa, olej roślinny, jajka, powidło (przecier ze śliwki węgierki, kwas cytrynowy), cukier trzcinowy, sól. ZAWIERA GLUTEN I JAJA. Wartość odżywcza w 100g: tłuszcz 32g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17g, węglowodany 44g, w tym cukry 16g, błonnik 2,2g, białko 6,7g, sól 0,2g, witamina E 3,7 mg (31* RDA) Wartość energetyczna w 100g:2066 kJ/496 kcal Waga: 100 g
Czy wiesz, że ....
- najwięcej mąki orkiszowej w Europie spożywają Niemcy. Są również mistrzami w jej wykorzystaniu do różnego rodzaju wypieków.
https://www.bioking.com.pl/slodycze-i-przekaski/1332-ciastka-orkiszowe-z-powidlem-baszpol.html1332Ciastka orkiszowe z powidłem Baszpol7.407.40PLNInStock/Główna/Zdrowa żywność ECO/Słodycze i przekąski<span style="color:#218e53;"><strong>Ciastka orkiszowe z powidłem bio Baszpol</strong></span><br /><br />Ciastka powstające z mąki orkiszowej. Smak wzbogacono dodatkiem powidła.<br /><br />Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. <br /><span style="color:#218e53;"><strong><br />DANE PRODUKTU:</strong> </span><br /><br /><span style="color:#218e53;"><strong>Producent:</strong></span> Zakład Przetwórczo Handlowy Baszpol sp. z o.o.<br /><span style="color:#218e53;"><strong>Składniki:</strong></span> mąka orkiszowa, olej roślinny, jajka, powidło (przecier ze śliwki węgierki, kwas cytrynowy), cukier trzcinowy, sól. <strong>ZAWIERA GLUTEN I JAJA.</strong> <br /><span style="color:#218e53;"><strong>Wartość odżywcza w 100g:</strong></span> tłuszcz 32g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17g, węglowodany 44g, w tym cukry 16g, błonnik 2,2g, białko 6,7g, sól 0,2g, witamina E 3,7 mg (31* RDA)<br /><span style="color:#218e53;"><strong>Wartość energetyczna w 100g:</strong> </span>2066 kJ/496 kcal<br /><span style="color:#218e53;"><strong>Waga:</strong></span> 100 g <br /><br /><span style="color:#218e53;"><strong>Czy wiesz, że ....</strong> </span><br /><br />- najwięcej mąki orkiszowej w Europie spożywają Niemcy. Są również mistrzami w jej wykorzystaniu do różnego rodzaju wypieków. <br /><br /><strong>Wystawiamy faktury VAT i paragony.</strong>Baszpol -Polska2017-02-09add-to-cart